Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Handbook of Food Science and Technology 2 - Food Process Engineering and Packaging

Kniha Handbook of Food Science and Technology 2 - Food Process Engineering and Packaging Romain Jeantet
Libristo kód: 10045652
Nakladatelství ISTE Ltd and John Wiley & Sons Inc, března 2016
This book is a source of basic and advanced knowledge in food science for students or professionals... Celý popis
? points 497 b
4 972
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Handbook of Food Science and Technology 1 Romain Jeantet / Pevná
common.buy 4 972
Wrath of Cod Ruth A. Cod / Brožovaná
common.buy 404
Two Chai Day Irene McGoldrick Msw / Brožovaná
common.buy 410
Turned Head, and the Siamese Twins GILBERT A BECKETT / Pevná
common.buy 786
Chronicles of the Builders of the Commonwealth Hubert Howe Bancroft / Pevná
common.buy 1 430

This book is a source of basic and advanced knowledge in food science for students or professionals in the food science sector, but it is also accessible for people interested in the different aspects concerning raw material stabilisation and transforma

Informace o knize

Plný název Handbook of Food Science and Technology 2 - Food Process Engineering and Packaging
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2016
Počet stran 346
EAN 9781848219335
ISBN 9781848219335
Libristo kód 10045652
Váha 684
Rozměry 165 x 243 x 24
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet