Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

How to Grill Vegetables

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha How to Grill Vegetables
Libristo kód: 32938575
Nakladatelství Workman Publishing, května 2021
The genius of Raichlen meets the magic of vegetables. Celebrating all the ways to grill green, this... Celý popis
? points 50 b
502
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Brožovaná
common.buy 1 009
TOP
Project Smoke Steven Raichlen / Brožovaná
common.buy 511
TOP
Barbecue Bible the Revisied Ed Steven Raichlen / Brožovaná
common.buy 574
Project Fire Steven Raichlen / Brožovaná
common.buy 494
Veggie Burger Atelier Nina Olsson / Pevná
common.buy 697
Food by Fire / Pevná
common.buy 574

The genius of Raichlen meets the magic of vegetables. Celebrating all the ways to grill green, this mouthwatering, ground breaking cookbook from America's master griller" (Esquire) shows how to bring live fire or wood smoke to every imaginable vegetable. How to fire-blister tomatoes, cedar-plank eggplant, hay-smoke lettuce, spit-roast brussels sprouts on the stalk, grill corn five ways--even cook whole onions caveman-style in the embers. And how to put it all together through 115 inspired recipes. Plus chapters on grilling breads, pizza, eggs, cheese, desserts and more. PS: While vegetables shine in every dish, this is not a strictly vegetarian cookbook--yes, there will be bacon. "Raichlen's done it again! I am so happy that he has turned his focus to the amazingly versatile yet underrated world of vegetables, creating some of the most exciting ways to use live fire. If you love to grill and want to learn something new, then this is the perfect book for you. Steven is truly the master of the grill!" -Jose Andres, Chef and Humanitarian "Destined to join Steven Raichlen's other books as a masterpiece. Just thumb through it, and you'll understand that this is one of those rare must-have cookbooks-and one that planet Earth will welcome." -Nancy Silverton, Chef and Owner of Mozza restaurants

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Layla Colleen Hoover / Brožovaná
common.buy 237
TOP
This Cheese Is Nuts Julie Piatt / Brožovaná
common.buy 565
TOP
The Manager's Path Camille Fournier / Brožovaná
common.buy 772
TOP
Shadow and Bone: Ruin and Rising Leigh Bardugo / Brožovaná
common.buy 234
TOP
Books of Earthsea Ursula Le Guin / Pevná
common.buy 1 344
TOP
Quick Roasting Tin Rukmini Iyer / Pevná
common.buy 544
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 810
Fundamentals of Aerospace Engineering: (Beginner's Guide) Francisco Gallardo Lopez / Brožovaná
common.buy 804
Hoodoo Tarot Tayannah Lee McQuillar / Karty
common.buy 814
Weber's Greatest Hits Jamie Purviance / Pevná
common.buy 543
Weber's Barbecue Bible Jamie Purviance / Pevná
common.buy 916
Drinking Distilled Jeffrey Morgenthaler / Pevná
common.buy 488

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet