Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Barbecue Sauces, Rubs, and Marinades - Bastes, Butters & Glazes, Too

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Barbecue Sauces, Rubs, and Marinades - Bastes, Butters & Glazes, Too Steven Raichlen
Libristo kód: 14204430
Nakladatelství Workman Publishing, března 2017
Every griller's secret weapon! Transform meats and seafood, vegetables and desserts into world-clas... Celý popis
? points 41 b TOP TOP
412
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 803
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 560
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Brožovaná
common.buy 1 014
TOP
Franklin Barbecue Aaron Franklin / Pevná
common.buy 582
TOP
Project Smoke Steven Raichlen / Brožovaná
common.buy 513
TOP
Barbecue Bible the Revisied Ed Steven Raichlen / Brožovaná
common.buy 574
Project Fire Steven Raichlen / Brožovaná
common.buy 500
Pitmaster Andy Husbands / Pevná
common.buy 574
Připravujeme
Burger Book Christian Stevenson / Brožovaná
common.buy 357
Creative Quest Questlove / Brožovaná
common.buy 357
Fire Food STEVENSON CHRISTIAN / Pevná
common.buy 437
Rodney Scott's World of BBQ Lolis Eric Elie / Pevná
common.buy 582

Every griller's secret weapon!


Transform meats and seafood, vegetables and desserts into world-class barbecue with the flavor foundations, wet and dry, that give grilled food its character, personality, depth, and soul. Chile-fired rubs, citrusy marinades, buttery bastes, pack-a-wallop sauces, plus mops. slaters, sambals, and chutneys—this cornucopia of more than 200 recipes draws on irresistible Thai, Mexican, Indian, Cajun, Jamaican, Italian, and French cuisines, plus those big flavor building blocks from America's barbecue belt. Barbecue Hall of Famer Steven Raichlen shows how to add the expert touch to every dish in your repertoire, from transforming a simple steak to electrifying an exotic kebab.

Includes a step-by-step guide to building a signature barbecue sauce and recipes for more than 30 outrageous main dishes. 

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Araki: Tokyo Lucky Hole Nobuyoshi Araki / Pevná
common.buy 608
TOP
Principles Ray Dalio / Pevná
common.buy 603
TOP
Glucose Revolution / Brožovaná
common.buy 433
TOP
Heartstopper Volume 1 Alice Oseman / Brožovaná
common.buy 234
TOP
Salumi Michael Ruhlman / Kniha
common.buy 1 013
TOP
Franklin Steak Aaron Franklin / Pevná
common.buy 607
TOP
Jamie's Food Tube: The BBQ Book Jamie Oliver / Brožovaná
common.buy 290
TOP
Salami Gerhard Feiner / Brožovaná
common.buy 2 873
Weber's Ultimate Grilling Jamie Purviance / Pevná
common.buy 639
Charcuterie Diary PETER J BOOTH / Pevná
common.buy 1 824
Smokin' With Myron Mixon Myron Mixon / Brožovaná
common.buy 505
Dry-Curing Pork Hector Kent / Brožovaná
common.buy 551

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet