Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Kniha
Kniha Salumi Michael Ruhlman
Libristo kód: 01202125
Nakladatelství WW Norton & Co, října 2012
The authors behind Charcuterie delve into the world of drying and curing meat, offering 100 recipes... Celý popis
? points 101 b TOP TOP
1 013
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Pevná
common.buy 1 233
TOP
All Things Jerky Andy Lightbody / Brožovaná
common.buy 363
TOP
Salami Gerhard Feiner / Brožovaná
common.buy 2 873
Výprodej
Velká kuchařka Čech a Moravy Roman Vaněk / Pevná
common.buy 594
Charcuterie Michael Ruhlman / Pevná
common.buy 872
Charcuterie Diary PETER J BOOTH / Pevná
common.buy 1 824
Professional Charcuterie John Kinsella / Pevná
common.buy 2 149
Charcuterie and French Pork Cookery Jane Grigson / Pevná
common.buy 410
Einmachen & Fermentieren Petra Casparek / Pevná
common.buy 383
Vorrat halten Hildegard Rust / Pevná
common.buy 593
Fleisch selbst trocknen Gerd Wolfgang Sievers / Pevná
common.buy 487

The authors behind Charcuterie delve into the world of drying and curing meat, offering 100 recipes and simplified techniques for making traditional Italian pork salumi--from pancetta, prosciutto and salami to guanicale, coppa and spalla. 35,000 first printing.

Informace o knize

Plný název Salumi
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Kniha
Datum vydání 2012
Počet stran 288
EAN 9780393068597
ISBN 0393068595
Libristo kód 01202125
Nakladatelství WW Norton & Co
Váha 942
Rozměry 214 x 262 x 30
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Avatar: The Last Airbender - The Promise Omnibus Bryan Konietzko / Brožovaná
common.buy 480
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Pevná
common.buy 618
TOP
Haikyu!!, Vol. 1 Haruichi Furudate / Brožovaná
common.buy 223
TOP
Heir Comes to Rise / Pevná
common.buy 746
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 276
TOP
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Brožovaná
common.buy 1 014
TOP
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Brožovaná
common.buy 661
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
Contact High Vikki Tobak / Pevná
common.buy 832
Pate, Confit, Rillette Brian (SchoolCraft College) Polcyn / Pevná
common.buy 1 013
Curing & Smoking Steven Lamb / Pevná
common.buy 517
Recipes from an Italian Butcher collegium / Pevná
common.buy 897

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet