Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

The Flavor Matrix

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha The Flavor Matrix James Briscione
Libristo kód: 17112344
Nakladatelství Houghton Mifflin Harcourt, března 2018
A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef's groundbreaking research i...
TOP TOP Výprodej Výprodej
832
Skladem v malém množství Odesíláme do 24 hodin

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 860
TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 988
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 813
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 968
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 253
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
TOP
Liquid Intelligence Dave Arnold / Pevná
common.buy 813
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 1 009
TOP
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Pevná
common.buy 575
TOP
The Japanese Art of the Cocktail Masahiro Urushido / Pevná
common.buy 617
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 054
TOP Výprodej
Daring Greatly Brené Brown / Brožovaná
common.buy 236
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 919
TOP
Knife Drop Author Nick DiGiovanni / Pevná
common.buy 706
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 618

A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef's groundbreaking research into the chemical basis of flavour.


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Pevná
common.buy 848
TOP
A Brief History Of Time Stephen Hawking / Brožovaná
common.buy 302
TOP
Simple Yotam Ottolenghi / Pevná
common.buy 676
TOP
Meehan's Bartender Manual Jim Meehan / Pevná
common.buy 826
TOP
The Drunken Botanist Amy Stewart / Pevná
common.buy 518
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Brožovaná
common.buy 507
TOP
Salumi Michael Ruhlman / Kniha
common.buy 1 013
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 378
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 910
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 1 441
TOP
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Pevná
common.buy 1 106
TOP
Chicken and Charcoal Matt Abergel / Pevná
common.buy 747
TOP
RHS Gardening Through the Year Ian Spence / Pevná
common.buy 543
TOP
Science and Cooking Pia M. Sorensen / Pevná
common.buy 761
Připravujeme
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Pevná
common.buy 1 040

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet