Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Opera Patisserie

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Opera Patisserie Cedric Grolet
Libristo kód: 32285096
Nakladatelství Editions Alain Ducasse, října 2020
The latest French patisserie cookbook from award-winning French pastry chef Cédric Grolet Opéra Pâti... Celý popis
? points 125 b TOP TOP
1 253
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Pevná
common.buy 813
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 054
TOP
Flowers Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 247
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 111
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 211
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Brožovaná
common.buy 521
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Pevná
common.buy 543
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 1 441
TOP
Chocolate Ferrandi Paris / Pevná
common.buy 675
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Pevná
common.buy 1 513
TOP
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
Připravujeme
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Pevná
common.buy 1 822

The latest French patisserie cookbook from award-winning French pastry chef Cédric Grolet
 
Opéra Pâtisserie marks the entrance of the most talented pastry chef of his generation, Cédric Grolet, into the world of boulangerie-pâtisserie. This book coincides with the opening of his new shop in the Opéra district in the heart of Paris.


Far from the haute couture pastries designed at palace hotels, with Opera Pâtisserie, Grolet returns to the essentials with a collection of hearty and accessible recipes. Follow your senses through the pages to discover the very best French recipes for viennoiseries, breads, biscuits, pastries, and frozen fruit sorbets. From croissant to mille-feuille, from tarte tatin to .clairs, the book features 100 fully illustrated desserts we all love.


Recipes are organized into chapters that follow the rhythm of the day. At 7 a.m., it’s time for viennoiseries and breads; at 11 a.m., it’s pastries; at 3 p.m., desserts and frozen fruits; and at 5 p.m., it’s time for the final batch of bread.


Opéra Pâtisserie is the indispensable book for every pastry lover!

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet