Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Advanced Bread and Pastry

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Advanced Bread and Pastry Michel Suas
Libristo kód: 04216382
Nakladatelství Cengage Learning, Inc, dubna 2008
Advanced Bread and Pastry, A Professional Approach is a comprehensive guide to bread, viennoiserie,... Celý popis
? points 221 b TOP TOP
2 205
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 985
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 216
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 112
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 513
TOP
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Pevná
common.buy 543
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 378
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 276
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 968
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 1 333
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 1 476
Complete Bocuse Paul Bocuse / Pevná
common.buy 810
Bread Is Gold Massimo Bottura / Brožovaná
common.buy 897
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218

Advanced Bread and Pastry, A Professional Approach is a comprehensive guide to bread, viennoiserie, and pastry that is designed for students, professionals, and enthusiasts. Balancing a respect for tradition with modern approaches to method and technique, Advanced Bread and Pastry unites appealing presentation and indispensable instruction. It is written to help today's baker respond to the recent evolution of ingredients, products, and presentation. The recipes (called formulas) are based on a variety of classica methods and processes. With this strong foundation of knowledge, a baker or pastry chef can develop further skills, experiment with new ideas, and understand any formula.

Informace o knize

Plný název Advanced Bread and Pastry
Autor Michel Suas
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2008
Počet stran 1056
EAN 9781418011697
ISBN 141801169X
Libristo kód 04216382
Nakladatelství Cengage Learning, Inc
Váha 3108
Rozměry 224 x 198 x 20
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Perfect Loaf / Pevná
common.buy 877
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 934
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 920
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 837
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Brožovaná
common.buy 487
TOP
Kitchen Confidential Anthony Bourdain / Pevná
common.buy 675
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 811
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 3 296
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Pevná
common.buy 923
Eleven Madison Park Daniel Humm / Pevná
common.buy 1 448
Devil in the Kitchen Marco Pierre White / Brožovaná
common.buy 303
Essential Pepin Jacques Pepin / Pevná
common.buy 1 018
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Pevná
common.buy 930
Culinary Artistry A Dorenburg / Brožovaná
common.buy 627

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet