Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

New Larousse Gastronomique

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha New Larousse Gastronomique Hamlyn
Libristo kód: 04110078
Nakladatelství Octopus Publishing Group, října 2009
The definitive culinary encyclopedia, updated and containing over 900 new photos, both in colour and... Celý popis
? points 222 b TOP TOP
2 216
Skladem u dodavatele Odesíláme do 4 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 988
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 1 009
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 837
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 513
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 378
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 340
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 910
TOP
Sauces James Peterson / Pevná
common.buy 1 310
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Brožovaná
common.buy 487
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 968
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 1 476

The definitive culinary encyclopedia, updated and containing over 900 new photos, both in colour and b/w, and 85 biographies of chefs added.

Originally published in 1938, this is still a source of information for cooks and chefs, with people such as Heston Blumenthal, Gordon Ramsay, Ken Hom and Michel Roux citing it for praise. Since 2004, the volume of cookery books sold has almost doubled.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 919
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Pevná
common.buy 1 480
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 276
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 2 205
TOP
How To Cook Everything The Basics Mark Bittman / Pevná
common.buy 902
TOP
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Pevná
common.buy 2 713
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 1 402
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 810
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Pevná
common.buy 923
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Pevná
common.buy 810
Core Kieran Morris / Pevná
common.buy 1 264
Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II Auguste Escoffier / Brožovaná
common.buy 784
Big Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Pevná
common.buy 5 350
Culinary Artistry A Dorenburg / Brožovaná
common.buy 941

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet