Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Larousse Patisserie and Baking

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Larousse Patisserie and Baking
Libristo kód: 24151232
Nakladatelství Octopus Publishing Group, září 2020
The ultimate expert guide to pastry, patisserie and baking, with more than 200 recipes and step-by-s... Celý popis
? points 129 b TOP TOP
1 291
Skladem u dodavatele Odesíláme do 4 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 804
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 100
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 114
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Brožovaná
common.buy 524
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 810
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 1 441
TOP
Jazyk, srdce, mozek, krev Martin Pecina / Pevná
common.buy 893
TOP
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Pevná
common.buy 1 054
TOP
Wafer Paper Cakes Stevi Auble / Brožovaná
common.buy 437
TOP
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
TOP
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Pevná
common.buy 1 760
Complete Bocuse Paul Bocuse / Pevná
common.buy 851
Wine for Normal People Elizabeth Schneider / Pevná
common.buy 492
The Butcher's Book Hendrik Dierendonck / Pevná
common.buy 1 275

The ultimate expert guide to pastry, patisserie and baking, with more than 200 recipes and step-by-step techniques. Larousse Patisserie and Baking is the complete guide from the authoritative French cookery brand Larousse. It covers all aspects of baking - from simple everyday cakes and desserts to special occasion show-stoppers.There are more than 200 recipes included, plus useful techniques to ensure your bakes are perfect every time. The book also includes workshops on making different types of pastry, handling chocolate, cooking jam and everything else that you need to know about pastry, patisserie and baking. Each recipe is photographed and there are more than 30 step-by-step techniques sections.

Informace o knize

Plný název Larousse Patisserie and Baking
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2020
Počet stran 512
EAN 9780600636205
ISBN 9780600636205
Libristo kód 24151232
Nakladatelství Octopus Publishing Group
Váha 2346
Rozměry 270 x 221 x 48
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Banana Fish, Vol. 1 Akimi Yoshida / Brožovaná
common.buy 207
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 1 042
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 253
TOP
The Pizza Bible Tony Gemignani / Pevná
common.buy 619
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 054
TOP
Flowers Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 247
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Pevná
common.buy 719
TOP
Window Shopping Tessa Bailey / Brožovaná
common.buy 286
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Pevná
common.buy 544
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 1 333
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Pevná
common.buy 1 891
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Pevná
common.buy 3 906
Pie Room FRANKLIN CALUM / Pevná
common.buy 609
Patisserie: French Pastry Master Class Philippe Urraca / Pevná
common.buy 1 092

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet