Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Advanced Professional Pastry Chef 4e

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Advanced Professional Pastry Chef 4e Bo Friberg
Libristo kód: 04478541
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, července 2003
Up-to-date, advanced techniques for the professional pastry chef and serious home baker The Advanced... Celý popis
? points 197 b
1 971
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 209
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Pevná
common.buy 851
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Pevná
common.buy 715
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Brožovaná
common.buy 498
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 2 205
TOP
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Pevná
common.buy 1 760
Výprodej
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 293
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Pevná
common.buy 950
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Pevná
common.buy 1 891
Italian Baker, Revised Carol Field / Pevná
common.buy 798
Macarons Pierre Herme / Pevná
common.buy 678
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Animation in Sugar: Take 2 Carlos Lischetti / Pevná
common.buy 944
Animation in Sugar Carlos Lischetti / Pevná
common.buy 811

Up-to-date, advanced techniques for the professional pastry chef and serious home baker The Advanced Professional Pastry Chef brings up-to-date coverage of the latest baking and pastry techniques to a new generation of pastry chefs and serious home bakers. This book covers advanced material and - like chef Bo's classic The Professional Pastry Chef: Fundamentals of Baking and Pastry, Fourth Edition - contains contemporary information to meet the needs of today's pastry kitchen. This volume contains nearly 500 recipes, which emphasize the techniques and presentations offered in top restaurants and bakeshops today. Topics covered in depth include:* Decorated cakes* Modernist desserts* Wedding cakes and holiday favorites* Sugar work* Marzipan figures* Chocolate decorationsIllustrated step-by-step instructions demystify even the most complex techniques and preparations, while over 100 vivid color photographs bring finished dishes to life.

Informace o knize

Plný název Advanced Professional Pastry Chef 4e
Autor Bo Friberg
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2003
Počet stran 864
EAN 9780471359265
ISBN 0471359262
Libristo kód 04478541
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 2746
Rozměry 227 x 283 x 47
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet