Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute
Libristo kód: 04235195
Nakladatelství Stewart, Tabori & Chang Inc, října 2009
Information, techniques and recipes for the proficient home baker.
? points 182 b Připravujeme Připravujeme
1 822
Očekávaný dotisk Termín neznámý Termín neznámý

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
TOP
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Pevná
common.buy 545
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 054
TOP
Flowers Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 247
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 114
TOP
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Pevná
common.buy 543
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Brožovaná
common.buy 524
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 1 441
TOP
Chocolate Ferrandi Paris / Pevná
common.buy 709
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Pevná
common.buy 1 513
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 2 205
TOP
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Pevná
common.buy 1 795
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Pevná
common.buy 955

Information, techniques and recipes for the proficient home baker.

Informace o knize

Plný název Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2009
Počet stran 496
EAN 9781584798033
ISBN 1584798033
Libristo kód 04235195
Nakladatelství Stewart, Tabori & Chang Inc
Váha 2678
Rozměry 262 x 238 x 48
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Pevná
common.buy 805
TOP
Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference Jean Michel Truchelut / Pevná
common.buy 1 916
Macarons Pierre Herme / Pevná
common.buy 677
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Pevná
common.buy 4 364
How to Make Bread Emmanuel Hadjiandreou / Pevná
common.buy 545
Magnolia Kitchen Bernadette Gee / Pevná
common.buy 544
Patisserie Melanie DuPuis / Pevná
common.buy 1 251
Patisserie Maison Richard Bertinet / Pevná
common.buy 758
Laduree Michelle Lerouet / Pevná
common.buy 1 335
Yeast Connection Handbook William G Crook / Brožovaná
common.buy 364
Bobbette & Belle Allyson Bobbitt / Pevná
common.buy 839
French Pastry 101 BETTY HUNG / Brožovaná
common.buy 538

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet