Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Patisserie Melanie DuPuis
Libristo kód: 02814380
Nakladatelství Hardie Grant Books, března 2016
In this landmark volume, patissier Melanie Dupuis and molecular gastronomist Anne Cazor demystify th...
? points 131 b
1 308
Skladem u dodavatele Odesíláme do 4 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 985
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 253
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 945
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 054
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 216
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 921
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 378
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Brožovaná
common.buy 523
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Brožovaná
common.buy 487
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Pevná
common.buy 1 512
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 2 205
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 1 333
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297

In this landmark volume, patissier Melanie Dupuis and molecular gastronomist Anne Cazor demystify the techniques and traditions of France's grand patisseries.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 934
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 837
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 513
TOP
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Pevná
common.buy 543
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Brožovaná
common.buy 462
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 162
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Pevná
common.buy 544
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 276
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 968
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 811
Complete Bocuse Paul Bocuse / Pevná
common.buy 810
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Pevná
common.buy 955
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Pevná
common.buy 923
Eleven Madison Park Daniel Humm / Pevná
common.buy 1 448
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Pevná
common.buy 930

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet