Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Jacques Pepin New Complete Techniques

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin
Libristo kód: 01219121
Nakladatelství Black Dog & Leventhal Publishers Inc, listopadu 2012
This comprehensive, authoritative presentation includes more than 500 techniques and 160 recipes, de... Celý popis
? points 92 b
923
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 792
TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 982
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 934
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Pevná
common.buy 805
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 146
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 678
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 793
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 357
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 945
TOP
French Country Cooking Mimi Thorisson / Pevná
common.buy 889
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 1 333
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 811

This comprehensive, authoritative presentation includes more than 500 techniques and 160 recipes, demonstrated by master chef Jacques Pepin in thousands of step-by-step photographs.; A comprehensive culinary course on every aspect of classic cooking, from the basics (how to sharpen a knife or peel an onion), to the practical (how to properly bone a chicken), to the whimsical (how to make decorative swans and flower out of fruits and vegetables), to the complex (how to lard a pheasant pate and encase it in a decorative crust of breading, or how to break a saddle of lamb).; Pepin's time-tested recipes show budding chefs, from the greenest home cook to the most seasoned professional, how to put techniques into practice.; This completely revised and updated edition is also completely redesigned, with hundreds of full-colour photographs making it even easier to follow the step-by-step techniques.

Informace o knize

Plný název Jacques Pepin New Complete Techniques
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2012
Počet stran 736
EAN 9781579129118
ISBN 1579129110
Libristo kód 01219121
Váha 2510
Rozměry 212 x 239 x 53
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Complete Book of Essential Oils and Aromatherapy Valerie Ann Worwood / Brožovaná
common.buy 636
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 922
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 513
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 162
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 276
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 2 205
TOP
How To Cook Everything The Basics Mark Bittman / Pevná
common.buy 905
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Pevná
common.buy 772
Minimalist Baker's Everyday Cooking Dana Shultz / Pevná
common.buy 778
Ruffage Abra Berens / Pevná
common.buy 678
Culinary Artistry A Dorenburg / Brožovaná
common.buy 627
Oh She Glows Angela Liddon / Brožovaná
common.buy 464
Le Repertoire De La Cuisine Lewis Saulnier / Pevná
common.buy 455

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet