Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

White Heat 25

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha White Heat 25 Marco Pierre White
Libristo kód: 05190163
Nakladatelství Octopus Publishing Group, února 2015
Once in a blue moon a book is published that changes irrevocably the face of things. White Heat is o... Celý popis
? points 97 b TOP TOP
968
Skladem u dodavatele Odesíláme do 4 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 985
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 216
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 837
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 513
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 162
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 276
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
TOP
The Devil in the Kitchen Marco Pierre White / Brožovaná
common.buy 419
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 2 205
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 1 333
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 811
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 1 476
Complete Bocuse Paul Bocuse / Pevná
common.buy 810

Once in a blue moon a book is published that changes irrevocably the face of things. White Heat is one such book. Since it was originally produced in 1990, it has gone on to become one of the most enduring classic cookbooks of our time. With its unique blend of outspoken opinion, recipes and dramatic photographs by the late legendary photographer Bob Carlos Clarke, White Heat captures the magic and spirit of Marco Pierre White in the heat of his kitchen. This 25th anniversary edition features brand new material, including photographs from the late Bob Carlos Clarke and contributions from James Steen, Lindsey Carlos Clarke and a host of high-profile chefs: Jason Atherton, Sat Bains, Mario Batali, Raymond Blanc, Anthony Bourdain, Adam Byatt, David Chang, Phil Howard, Tom Kerridge, Paul Kitching, Pierre Koffmann, Gordon Ramsay and Jock Zonfrillo.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Why Has Nobody Told Me This Before? Julie Smith / Brožovaná
common.buy 283
TOP
Milk and Honey Rupi Kaur / Brožovaná
common.buy 268
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 378
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 658
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Brožovaná
common.buy 487
TOP
WHITE HEAT US WHITE MARCO PIERRE / Pevná
common.buy 827
Plenty Yotam Ottolenghi / Pevná
common.buy 653
Medium Raw Anthony Bourdain / Brožovaná
common.buy 274
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 3 226
Připravujeme
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Pevná
common.buy 1 040
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Alinea Grant Achatz / Pevná
common.buy 1 530
Eleven Madison Park Daniel Humm / Pevná
common.buy 1 448
Child of God Cormac McCarthy / Brožovaná
common.buy 276
Nasty Bits Anthony Bourdain / Brožovaná
common.buy 357

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet