Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Vážení zákazníci, z důvodu státního svátku není dnes zákaznická podpora k dispozici. Vašim požadavkům se budeme věnovat následující pracovní den. Děkujeme za pochopení.

Institut Paul Bocuse Gastronomique

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse
Libristo kód: 02972032
Nakladatelství Octopus Publishing Group, října 2016
The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated,... Celý popis
? points 166 b TOP TOP
1 658
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 985
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 802
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 934
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 054
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 216
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 678
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Pevná
common.buy 1 233
TOP
MIRAZUR (ENGLISH NE REDUX) MAURO COLAGRECO / Pevná
common.buy 903
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Pevná
common.buy 1 370
TOP
Sauces James Peterson / Pevná
common.buy 1 310
TOP
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 945

The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food.

This authoritative reference book covers 250 core techniques in extensive, ultra-clear step-by-step photographs. These techniques are then put into practice in 70 classic and contemporary recipes, designed by chefs. With over 1,800 photographs in total, this astonishing reference work is an essential guide for any serious cook, professional or amateur.


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Pevná
common.buy 822
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 1 100
TOP
Araki: Tokyo Lucky Hole Nobuyoshi Araki / Pevná
common.buy 608
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Pevná
common.buy 805
TOP
Overlord, Vol. 1 Kugane Maruyama / Pevná
common.buy 519
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 618
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Pevná
common.buy 719
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 378
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 162
TOP
EU Law PAUL; DE B RC CRAIG / Brožovaná
common.buy 1 674
Natural Wine for the People Alice Feiring / Pevná
common.buy 385
Připravujeme
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Pevná
common.buy 1 040
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 13 031

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet