Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Catering - A Guide to Managing a Successful Business Operation 2e

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Catering - A Guide to Managing a Successful Business Operation 2e Bruce Mattel
Libristo kód: 05074018
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, dubna 2015
From launching the business, establishing pricing, setting up a kitchen, staffing, and marketing to... Celý popis
? points 134 b
1 335
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Canapes Eric Treuille / Brožovaná
common.buy 517
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 658
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Pevná
common.buy 2 423

From launching the business, establishing pricing, setting up a kitchen, staffing, and marketing to planning events, organizing service, preparing food, managing the dining room and beverages, and developing menus, Catering: A Guide to Managing a Successful Business Operation, Second Edition, provides detailed guidance on every aspect of the catering business. This Second Edition is thoroughly revised and updated to include information on catering for dietary restrictions and food allergies, contemporary techniques such as sous-vide technology, and plating and presentation. Included is a new chapter of practical mainstream and on-trend recipes and sample menus for a variety of catered events from brunches to black-tie affairs

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet