Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Science of Cooking

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Science of Cooking Stuart Farrimond
Libristo kód: 16046824
Nakladatelství Dorling Kindersley Ltd, října 2017
Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs... Celý popis
? points 62 b TOP TOP
618
Skladem u dodavatele Odesíláme do 4 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 988
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 968
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Pevná
common.buy 815
TOP
Hunt, Gather, Parent Michaeleen Doucleff / Brožovaná
common.buy 410
TOP
Why Nations Fail Daron Acemoglu / Brožovaná
common.buy 205
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 618
TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Pevná
common.buy 1 174
TOP
Sommelier's Atlas of Taste Rajat Parr / Pevná
common.buy 813
TOP
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Pevná
common.buy 1 106
TOP
Jerusalem Yotam Ottolenghi / Pevná
common.buy 741
TOP
The New Cider Maker's Handbook Claude Jolicoeur / Pevná
common.buy 937
TOP
Business English Writing Marc Roche / Brožovaná
common.buy 354
TOP
China: The Cookbook Kei Lum Chan / Pevná
common.buy 868
TOP
Science and Cooking Pia M. Sorensen / Pevná
common.buy 761
Culinary Reactions Simon Quellen Field / Brožovaná
common.buy 361

Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels. In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into your kitchen. Get the answers to your cookery questions with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs. Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do I cook the perfect steak or make succulent fish every time? The Science of Cooking has the answers to your everyday cooking questions, as well as myth busting information on vegan diets and cholesterol. Perfect your cooking with practical instruction - and the science behind it. "Out in time for Christmas, it's a belter! It really is." - BBC Radio 2 The Chris Evans Breakfast Show

Informace o knize

Plný název Science of Cooking
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2017
Počet stran 256
EAN 9780241229781
ISBN 0241229782
Libristo kód 16046824
Nakladatelství Dorling Kindersley Ltd
Váha 1378
Rozměry 220 x 262 x 28
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Radical Candor Kim Scott / Brožovaná
common.buy 142
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 848
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 1 009
TOP
Convenience Store Woman Sayaka Murata / Brožovaná
common.buy 268
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Pevná
common.buy 813
TOP
Emily Post's Etiquette, The Centennial Edition Daniel Post Senning / Pevná
common.buy 704
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 216
TOP
Wildcrafting Brewer Pascal Baudar / Brožovaná
common.buy 616
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 910
TOP
Sauces James Peterson / Pevná
common.buy 1 310
TOP
Radical Brewing Randy Mosher / Brožovaná
common.buy 410
TOP
Big Book of Tricks for the Best Dog Ever Larry Kay / Brožovaná
common.buy 401

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet