Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Science of Cooking

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Science of Cooking DK
Libristo kód: 15974977
Nakladatelství DK Publishing (Dorling Kindersley), září 2017
Get answers to all your cooking science questions, and cook tastier, more nutritious food using fund... Celý popis
? points 69 b
691
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 560
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 936

Get answers to all your cooking science questions, and cook tastier, more nutritious food using fundamental principles, practical advice, and step-by-step techniques.Where does the heat come from in a chili pepper? Why is wild salmon darker than

Informace o knize

Plný název Science of Cooking
Autor DK
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2017
Počet stran 256
EAN 9781465463692
ISBN 1465463690
Libristo kód 15974977
Váha 11
Rozměry 262 x 217 x 28
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP Výprodej
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 967
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 870
TOP
Daisy Jones and The Six Taylor Jenkins Reid / Brožovaná
common.buy 226
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 813
TOP
Science of Cooking Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 560
TOP
Science in the Kitchen and the Art of Eating Well Pelegrino Artusi / Brožovaná
common.buy 1 540
TOP
Bleach Box Set 3 Tite Kubo / Brožovaná
common.buy 3 813
TOP
BIG. Hot to Cold. An Odyssey of Architectural Adaptation Bjarke Ingles Ingles / Brožovaná
common.buy 1 226
TOP
Mercury and Me JIM HUTTON / Brožovaná
common.buy 368
TOP
Cooking for Geeks, 2e Jeff Potter / Brožovaná
common.buy 861
Výprodej
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 293
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Pevná
common.buy 2 401
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 12 970
What Mummy Makes Rebecca Wilson / Pevná
common.buy 410

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet