Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Science of Good Cooking

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Science of Good Cooking Cook'S Illustrated
Libristo kód: 02435940
Nakladatelství America's Test Kitchen, října 2012
In this radical new approach to home cooking, science is used to explain whatgoes on in the kitchen....
? points 93 b
930
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 985
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Pevná
common.buy 815
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 934
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 920
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 513
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 378
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 162
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 968
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 811
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
Falastin: A Cookbook Tara Wigley / Pevná
common.buy 771
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 3 296
Bread Is Gold Massimo Bottura / Brožovaná
common.buy 897
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Pevná
common.buy 923

In this radical new approach to home cooking, science is used to explain whatgoes on in the kitchen. Unlike other food science books, this is a direct andpractical connection between the science and the cooking divided into 50 coreprinciples.

Informace o knize

Plný název Science of Good Cooking
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2012
Počet stran 504
EAN 9781933615981
ISBN 1933615982
Libristo kód 02435940
Nakladatelství America's Test Kitchen
Váha 1856
Rozměry 231 x 271 x 33
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 216
TOP
The Drunken Botanist Amy Stewart / Pevná
common.buy 504
TOP
What to Drink with What You Eat Andrew Dornenburg / Pevná
common.buy 965
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 837
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 276
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Brožovaná
common.buy 487
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 2 205
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 1 333
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 1 476
Complete Bocuse Paul Bocuse / Pevná
common.buy 810
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Eleven Madison Park Daniel Humm / Pevná
common.buy 1 448
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Pevná
common.buy 811
Essential Pepin Jacques Pepin / Pevná
common.buy 1 018

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet