Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Science of Bakery Products

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Science of Bakery Products William P Edwards
Libristo kód: 04451117
Nakladatelství Royal Society of Chemistry, června 2007
Ever wondered why bread rises? Or why dough needs to rest? From cakes and biscuits to flat breads an... Celý popis
? points 97 b
969
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 2 314

Ever wondered why bread rises? Or why dough needs to rest? From cakes and biscuits to flat breads and standard loaves, the diversity of products is remarkable and the chemistry behind these processes is equally fascinating. The Science of Bakery Products explains the science behind bread making and other baked goods. It looks at the chemistry of the ingredients, flour treatments, flour testing and baking machinery. Individual chapters focus on the science of breads, pastry, biscuits, wafers and cakes. The book concludes with a look at some experiments and methods and goes on to discuss some ideas for the future. The Science of Bakery Products is an interesting and easy to read book, aimed at anyone with an interest in everyday chemistry.

Informace o knize

Plný název Science of Bakery Products
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2007
Počet stran 274
EAN 9780854044863
ISBN 0854044868
Libristo kód 04451117
Nakladatelství Royal Society of Chemistry
Váha 550
Rozměry 156 x 229 x 18
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP Výprodej
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 967
TOP
Fingerprint Activities: Animals Fiona Watt / Kroužková
common.buy 286
TOP
Italian Baker, Revised Carol Field / Pevná
common.buy 798
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 116
TOP
Modern Gastronomy Ferran Adria / Pevná
common.buy 2 518
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 12 970
The Power of Silence: Against the Dictatorship of Noise Cardinal Robert Sarah / Brožovaná
common.buy 382
Helga's Diary Helga Weiss / Brožovaná
common.buy 293
The Cloister Walk Kathleen Norris / Brožovaná
common.buy 377
Bread Science / Brožovaná
common.buy 732

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet