Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Italian Baker, Revised

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Italian Baker, Revised Carol Field
Libristo kód: 04415665
Nakladatelství Random House USA Inc, listopadu 2011
This groundbreaking classic--now thoroughly updated for today's modern kitchen--introduces the artis... Celý popis
? points 80 b
803
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Pevná
common.buy 792
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Pevná
common.buy 719
TOP
The Bread Baker's Apprentice Peter Reinhart / Pevná
common.buy 834
TOP
The Joy of Pizza Katie Parla / Pevná
common.buy 758
Elements of Pizza Ken Forkish / Pevná
common.buy 590
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Pevná
common.buy 792
Terapie těstem Michaela Rau / Pevná
common.buy 479
Poctivý domácí chléb Emmanuel Hadjiandreou / Pevná
common.buy 399
Peter Reinhart's Artisan Breads Every Day Peter Reinhart / Pevná
common.buy 608

This groundbreaking classic--now thoroughly updated for today's modern kitchen--introduces the artisanal doughs and techniques used by generations of Italian village bakers. Carol Field spent two years traversing Italy to capture the regional specialties and then adapting them through rigorous testing in her own kitchen. When first published in 1985, Field's impeccably written, authentic recipes were a revelation to Americans used to only stereotypical Italian fare. This latest edition, updated for the new generation of home bakers, has added four-color photography plus new ingredients and equipment sections, source guides, weights and measurements, and instructions for the natural yeast method. One of the most revered baking books of all time, this landmark work will continue to be a must for every serious baker.

Informace o knize

Plný název Italian Baker, Revised
Autor Carol Field
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2011
Počet stran 432
EAN 9781607741060
ISBN 1607741067
Libristo kód 04415665
Nakladatelství Random House USA Inc
Váha 1446
Rozměry 243 x 193 x 35
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 253
TOP
Perfect Loaf / Pevná
common.buy 879
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Pevná
common.buy 618
TOP
Blood Meridian Cormac McCarthy / Brožovaná
common.buy 365
TOP
Alice in Chains: The Untold Story David De Sola / Brožovaná
common.buy 396
TOP
Pasta Grannies: The Official Cookbook Vicki Bennison / Pevná
common.buy 678
TOP
Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking Peter Reinhart / Pevná
common.buy 662
TOP
Lune / Pevná
common.buy 811
TOP
Bread Book Jennifer Latham / Pevná
common.buy 765
Nordic Cookbook Magnus Nilsson / Pevná
common.buy 990
Atelier Crenn: Metamorphosis of Taste Dominique Crenn / Pevná
common.buy 1 245
Panetteria: Gennaro's Italian Bakery Gennaro Contaldo / Pevná
common.buy 691
Bistronomy Jane Sigal / Pevná
common.buy 678
Great British Bake Off: Love to Bake PAUL HOLLYWOOD / Pevná
common.buy 597

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet