Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Tartine Book No. 3

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Tartine Book No. 3 Chad Robertson
Libristo kód: 01987331
Nakladatelství Chronicle Books, ledna 2003
Tartine 3 is the only book that shows, step-by-step, via text and process photographs, how to make l... Celý popis
? points 81 b
811
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 985
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 216
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 513
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Pevná
common.buy 811
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Pevná
common.buy 719
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 378
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Pevná
common.buy 1 512
TOP
Tartine Elisabeth Prueitt / Pevná
common.buy 811
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 2 205
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 1 333
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 811
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 1 476
Bread Is Gold Massimo Bottura / Brožovaná
common.buy 897

Tartine 3 is the only book that shows, step-by-step, via text and process photographs, how to make loaves of whole grain bread and whole-grain versions of favourite Tartine pastries. This book offers a truly innovative approach to working with whole grain flours: blending different flours to achieve distinct flavours and textures, introducing new methods for sprouted and fermented quick breads and exploring alternative sweeteners and unique tenderisers in pastry. The crust, crumb and flavour of a Tartine-style loaf of whole grain bread is notably distinct from other whole grain breads.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 934
TOP
The Pizza Bible Tony Gemignani / Pevná
common.buy 619
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 054
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 920
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 837
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 162
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Pevná
common.buy 544
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 276
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Brožovaná
common.buy 487
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 968
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Pevná
common.buy 2 423
Complete Bocuse Paul Bocuse / Pevná
common.buy 810
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 3 296
Culinary Artistry A Dorenburg / Brožovaná
common.buy 627

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet