Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Dough: Simple Contemporary Bread

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Dough: Simple Contemporary Bread Richard Bertinet
Libristo kód: 04301113
Nakladatelství Octopus Publishing Group, února 2008
Richard Bertinet is renowned for his revolutionary and inspirational approach to breadmaking and his... Celý popis
? points 52 b TOP TOP
517
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 253
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 945
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Pevná
common.buy 792
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Pevná
common.buy 719
TOP
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Pevná
common.buy 1 079
TOP
The Bread Baker's Apprentice Peter Reinhart / Pevná
common.buy 834
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Pevná
common.buy 792
Crumb Richard Bertinet / Pevná
common.buy 704
Crust Richard Bertinet / Brožovaná
common.buy 544
Patisserie Maison Richard Bertinet / Pevná
common.buy 758
Pastry Richard Bertinet / Pevná
common.buy 811

Richard Bertinet is renowned for his revolutionary and inspirational approach to breadmaking and his award-winning book Dough is an invaluable and beautiful guide to making simple, contemporary bread, with a 30-minute DVD giving additional guidance and step-by-step recipes. Richard brings fun to breadmaking and with his easy approach, you will never want to buy a supermarket loaf again. Each of the five chapters begins with a slightly different dough - White, Olive, Brown, Rye and Sweet - and from this 'parent' dough you can bake a vast variety of breads really easily. Try making Fougasse for lunch, bake a Ciabatta to impress, create Tomato, Garlic & Basil Bread for a delicious canape or show off with home-made Doughnuts - each recipe is a delight. Since it's publication in 2005, the book has been translated into 8 languages and sold over 100,000 copies. It won the Julia Child Award, the IACP Best Cookbook of the Year Award, a Guild of Food Writers' Award and a James Beard Foundation Award and was shortlisted for an Andre Simon Award and a Glenfiddich Food & Drink award.

Informace o knize

Plný název Dough: Simple Contemporary Bread
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2008
Počet stran 160
EAN 9781856267625
ISBN 1856267628
Libristo kód 04301113
Nakladatelství Octopus Publishing Group
Váha 780
Rozměry 208 x 254 x 15
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Perfect Loaf / Pevná
common.buy 879
TOP
Lift-the-Flap My Day HOLLY BATHIE / Leporelo
common.buy 276
TOP
My Dress-up Darling 5 Shinichi Fukuda / Brožovaná
common.buy 329
TOP
Max's Sandwich Book Max Halley / Pevná
common.buy 517
TOP
10-Minute Sourdough Vanessa Kimbell / Pevná
common.buy 542
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Pevná
common.buy 544
TOP
Sourdough Sarah Owens / Pevná
common.buy 735
TOP
Artisan Sourdough Made Simple Emilie Raffa / Brožovaná
common.buy 479
TOP
Breakfast Bible Kate McMillan / Pevná
common.buy 428
TOP
Japanese Patisserie James Campbell / Pevná
common.buy 531
TOP
How To Cook Everything The Basics Mark Bittman / Pevná
common.buy 905
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
They Called Us Enemy George Takei / Brožovaná
common.buy 416

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet