Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Pastry Richard Bertinet
Libristo kód: 04457571
Nakladatelství Ebury Publishing, května 2012
Bestselling author Richard Bertinet uses simple techniques and step-by-step photography to teach you... Celý popis
? points 81 b
811
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 209
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 1 425
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 1 273
TOP
Dough: Simple Contemporary Bread Richard Bertinet / Brožovaná
common.buy 517
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 3 226
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Crumb Richard Bertinet / Pevná
common.buy 704
Crust Richard Bertinet / Brožovaná
common.buy 544
Patisserie Maison Richard Bertinet / Pevná
common.buy 758

Bestselling author Richard Bertinet uses simple techniques and step-by-step photography to teach you how to make four different types of pastry before you put your skills to the test with a mouthwatering collection of over 50 recipes. He also dismisses the myths of making pastry and gives you his top tips on how to avoid mistakes or how to put them right if you do slip up. With recipes ranging from savouries, such as Duck Pie, Pumpkin and Ricotta Tarts and Sausage Rolls, to all the sweet treats you can imagine, such as delectable Prune and Rum Tarts, Passion Fruit Cheesecakes and a sumptuous Tarte Tatin, this is every cook's pastry bible. Beautifully illustrated with line drawings and colour photography by the award-winning photographer Jean Cazals, this is an essential cookbook for every budding baker.

Informace o knize

Plný název Pastry
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2012
Počet stran 224
EAN 9780091943479
ISBN 0091943477
Libristo kód 04457571
Nakladatelství Ebury Publishing
Váha 980
Rozměry 250 x 196 x 24
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 116
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Brožovaná
common.buy 498
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Pevná
common.buy 544
TOP
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Pevná
common.buy 1 760
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Pevná
common.buy 950
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Pevná
common.buy 3 901
Pastry Love Joanne Chang / Pevná
common.buy 835
Připravujeme
Scandinavian Baking Trine Hahnemann / Pevná
common.buy 795
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Pevná
common.buy 542
In the Charcuterie Taylor Boetticher / Pevná
common.buy 885
Připravujeme
Patisserie Melanie DuPuis / Pevná
common.buy 1 218
Back to Baking Anna Olson / Pevná
common.buy 856
Patisserie Murielle Valette / Brožovaná
common.buy 464
Peter Reinhart's Wholegrain Breads Peter Reinhart / Brožovaná
common.buy 854
Food52 Baking Food 52 Inc / Pevná
common.buy 483

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet