Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Elements of Dessert

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Elements of Dessert Francisco J Migoya
Libristo kód: 02069397
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, listopadu 2012
In The Elements of Dessert, renowned pastry chef Francisco Migoya, professor at The Culinary Institu... Celý popis
? points 144 b TOP TOP
1 441
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 253
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 945
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 832
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Pevná
common.buy 805
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 054
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 678
TOP
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Pevná
common.buy 543
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Brožovaná
common.buy 523
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Pevná
common.buy 544
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Pevná
common.buy 1 512
TOP
Wafer Paper Cakes Stevi Auble / Brožovaná
common.buy 437
TOP
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Pevná
common.buy 1 760
TOP
Frozen Desserts The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 1 455

In The Elements of Dessert, renowned pastry chef Francisco Migoya, professor at The Culinary Institute of America, takes you on a guided tour through the innovative flavors, ingredients, and techniques in the thrilling world of desserts. He begins with the fundamental elements--such as mousses, doughs, and ganaches-- revealing in each recipe how to incorporate these building blocks into inventive, unforgettable delicacies. Chef Migoya then explores basic pastry methods and dessert and menu composition principles in 200 recipes and variations in the essential groups of pre-desserts, plated desserts, dessert buffets, passed-around desserts, and cakes and petits fours. Inspirational and instructive photographs display steps, techniques, and finished desserts.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Italian Artisanal Gelato According to Donata Panciera Donata Panciera / Brožovaná
common.buy 1 409
TOP
Canapes Eric Treuille / Brožovaná
common.buy 517
TOP
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Pevná
common.buy 1 512
TOP
Modern Sugar Flowers Volume 2 Jacqueline Butler / Pevná
common.buy 543
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Pevná
common.buy 955
Eleven Madison Park Daniel Humm / Pevná
common.buy 1 448
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Pevná
common.buy 3 906
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Pevná
common.buy 930
Macaron School / Brožovaná
common.buy 505
Patisserie Melanie DuPuis / Pevná
common.buy 1 308
Připravujeme
Macarons Pierre Herme / Brožovaná
common.buy 464
Patisserie William Curley / Pevná
common.buy 1 211

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet