Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez
Libristo kód: 02398750
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, března 2015
Molecular Gastronomy: Scientific Cuisine Demystified aims to clarify and explain the fascinating wor... Celý popis
? points 139 b TOP TOP
1 386
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Science of Cooking Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 596
TOP
Molecular Gastronomy H This / Brožovaná
common.buy 425
JapanEasy Bowls & Bento Tim Anderson / Pevná
common.buy 677
Molecular Gastronomy Herve This / Pevná
common.buy 864

Molecular Gastronomy: Scientific Cuisine Demystified aims to clarify and explain the fascinating world of molecular gastronomy. It offers the reader crucial knowledge of key ingredients and provides fundamental step-by-step techniques for application. It provides a foundation for experimenting with and, most importantly, understanding new and exciting ingredients and cooking techniques.

Informace o knize

Plný název Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified
Autor Jose Sanchez
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2015
Počet stran 320
EAN 9781118073865
ISBN 111807386X
Libristo kód 02398750
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 1056
Rozměry 287 x 226 x 24
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 982
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 1 042
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 804
TOP
Liquid Intelligence Dave Arnold / Pevná
common.buy 788
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 832
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 934
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 146
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Pevná
common.buy 1 370
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 810
TOP
Sauces James Peterson / Pevná
common.buy 1 310
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 1 441
TOP
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Pevná
common.buy 2 232

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet