Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Larousse Gastronomique

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Larousse Gastronomique Librairie Larousse
Libristo kód: 10977484
Nakladatelství Clarkson Potter, října 2009
Long revered for its encyclopedic entries on everything from cooking techniques, ingredients, and re... Celý popis
? points 266 b TOP TOP
2 661
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 794
TOP
The Perfect Scoop David Lebovitz / Pevná
common.buy 563
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 162
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Pevná
common.buy 1 370
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 658
TOP
Thai Food David Thompson / Pevná
common.buy 979
TOP
French Country Cooking Mimi Thorisson / Pevná
common.buy 889
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
Alinea Grant Achatz / Pevná
common.buy 1 530
Ice Cream H. Douglas Goff / Brožovaná
common.buy 2 643
VAN LEEUWEN ARTISAN ICE CREAM LAURA O'NEILL / Pevná
common.buy 701
Silo Mr. Douglas McMaster / Pevná
common.buy 597

Long revered for its encyclopedic entries on everything from cooking techniques, ingredients, and recipes to equipment, food histories, and culinary biographies, "Larousse Gastronomique" has been thoroughly updated to include the latest culinary advancements.

Informace o knize

Plný název Larousse Gastronomique
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2009
Počet stran 1205
EAN 9780307464910
ISBN 0307464911
Libristo kód 10977484
Nakladatelství Clarkson Potter
Váha 3243
Rozměry 235 x 267 x 57
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 968
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 848
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 934
TOP
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Pevná
common.buy 575
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 216
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 677
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 378
TOP
Sauces James Peterson / Pevná
common.buy 1 310
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 276
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 1 476
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Pevná
common.buy 923
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 15 102

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet