Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

Kniha Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child
Libristo kód: 04427469
Nakladatelství Penguin Books, listopadu 2011
'This isn't just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 196... Celý popis
? points 38 b TOP TOP
378
Skladem u dodavatele Odesíláme do 4 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 985
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 945
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 934
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 216
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 837
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 513
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 162
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Brožovaná
common.buy 487
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 811
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297

'This isn't just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero who'd gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy' A. A. Gill, The Times

Informace o knize

Plný název Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 784
EAN 9780241956465
ISBN 0241956463
Libristo kód 04427469
Nakladatelství Penguin Books
Váha 522
Rozměry 130 x 199 x 35
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 803
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 1 100
TOP
Kitchen Confidential Anthony Bourdain / Brožovaná
common.buy 378
TOP
From Crook to Cook Snoop Dogg / Pevná
common.buy 517
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Pevná
common.buy 544
TOP
The Shadow of the Wind Carlos Ruiz Zafón / Brožovaná
common.buy 323
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 276
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 968
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 2 205
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 1 333
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 1 476
Joy of Cooking Irma S. Rombauer / Pevná
common.buy 816
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 3 296
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Pevná
common.buy 811

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet