Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Under Pressure

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Under Pressure Thomas Keller
Libristo kód: 04233321
Nakladatelství Artisan, října 2008
In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight p... Celý popis
? points 151 b TOP TOP
1 513
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 9-13 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Pevná
common.buy 815
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 1 009
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 216
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 677
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 378
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 340
TOP
Sauces James Peterson / Pevná
common.buy 1 310
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 968
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 2 204
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 1 402
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 810
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 1 476
Complete Bocuse Paul Bocuse / Pevná
common.buy 809

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that is a perfect medium rare from top to bottom; and meltingly tender yet medium rare short ribs that haven't lost their flavour to the sauce. Fish, which has a small window of doneness, is easier to finesse, and salmon develops a voluptuous texture when cooked at a low temperature. Fruit and vegetables benefit too, retaining their bright colour while achieving remarkable textures. There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 813
TOP
The Drunken Botanist Amy Stewart / Pevná
common.buy 518
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 919
TOP
What to Drink with What You Eat Andrew Dornenburg / Pevná
common.buy 964
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 837
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Pevná
common.buy 718
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 276
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Brožovaná
common.buy 487
TOP
Ad Hoc at Home Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 340
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Pevná
common.buy 923
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Eleven Madison Park Daniel Humm / Pevná
common.buy 1 499
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Pevná
common.buy 810
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Pevná
common.buy 930
Patisserie Melanie DuPuis / Pevná
common.buy 1 078

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet