Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Day at elBulli

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Day at elBulli Ferran Adria
Libristo kód: 01250143
Nakladatelství Phaidon Press Ltd, listopadu 2012
A Day at elBulli: An Insight into the Ideas, Methods and Creativity of Ferran Adria is an exclusive... Celý popis
? points 168 b
1 677
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 1 042
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 080
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 509
TOP
MIRAZUR (ENGLISH NE REDUX) MAURO COLAGRECO / Pevná
common.buy 903
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 157
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Pevná
common.buy 1 336
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
TOP
The Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Pevná
common.buy 1 436
Výprodej
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 293
Noma 2.0 René Redzepi / Pevná
common.buy 1 497
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 1 407
Alinea Grant Achatz / Pevná
common.buy 1 530
bau.steine / Pevná
common.buy 1 551
Story on a Plate Andrea Servert Alonso-Misol / Pevná
common.buy 944
Culinary Artistry A Dorenburg / Brožovaná
common.buy 624

A Day at elBulli: An Insight into the Ideas, Methods and Creativity of Ferran Adria is an exclusive look behind the scenes at elBulli, the best restaurant in the world, and into the mind of Ferran Adria, the most creative chef working today. It is notoriously difficult to get a table, but for the first time A Day at elBulli opens the doors of the restaurant to everyone and documents hour-by-hour the painstaking preparations that take place every day. Illustrated with over 1,200 colour photographs, the book includes insights into the history of elBulli and into the life of Ferran Adria, as well as recipes and diagrams that reveal the creative secrets behind the spectacular dishes. A Day at elBulli provides a fascinating insight into the magical and rare experience of eating at elBulli. .

Informace o knize

Plný název Day at elBulli
Autor Ferran Adria
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2012
Počet stran 632
EAN 9780714865508
ISBN 0714865508
Libristo kód 01250143
Nakladatelství Phaidon Press Ltd
Váha 2714
Rozměry 222 x 295 x 49
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Court of Thorns and Roses Sarah J. Maas / Brožovaná
common.buy 254
TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 967
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 798
TOP
Paddington Little Library Michael Bond / Leporelo
common.buy 196
TOP
Elden Ring: Official Art Book Volume II FromSoftware / Pevná
common.buy 1 239
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 810
TOP
Art of Flavour Daniel Patterson / Pevná
common.buy 544
TOP
elBulli 2005 - 2011 Albert Adria / Pevná
common.buy 13 813
Aska Fredrik Berselius / Pevná
common.buy 1 193
Připravujeme
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Pevná
common.buy 1 040
Bread Is Gold Massimo Bottura / Brožovaná
common.buy 944
Eleven Madison Park Daniel Humm / Pevná
common.buy 1 444
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 14 996
Escoffier Cookbook A Escoffier / Pevná
common.buy 800

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet