Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Koji Alchemy Rich Shih
Libristo kód: 25071351
Nakladatelství Chelsea Green Publishing Co, června 2020
The first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting and culturing foods with k... Celý popis
? points 71 b TOP TOP
714
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-13 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


The first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting and culturing foods with koji, the microbe behind the delicious, umami flavors of soy sauce, miso, mirin, and so many of the ingredients that underpin Japanese cuisine

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Creative Act Rick Rubin / Pevná
common.buy 568
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 835
TOP Výprodej
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 832
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 216
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 837
TOP
Japanese Cooking: A Simple Art Shizuo Tsuji / Pevná
common.buy 932
TOP
Piet Oudolf At Work Noel Kingsbury / Pevná
common.buy 1 597
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 378
TOP
Botanical Drawing Penny Brown / Brožovaná
common.buy 356
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet