Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Septime, La Cave, Clamato, D'une ile

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Septime, La Cave, Clamato, D'une ile
Libristo kód: 36028220
Nakladatelství Phaidon Press Ltd, října 2021
Este esperado primer libro celebra los primeros diez años de éxito del chef Bertrand Grèbaut y su co... Celý popis
? points 128 b TOP TOP
1 280
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 802
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Pevná
common.buy 618
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 054
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 658
TOP
Chocolate Ferrandi Paris / Pevná
common.buy 676
TOP Připravujeme
Silver Spoon Classic Phaidon / Pevná
common.buy 1 193
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
Připravujeme
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Pevná
common.buy 1 040
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Pevná
common.buy 955
Naples and the Amalfi Coast The Silver Spoon Kitchen / Pevná
common.buy 922
Mexico from the Inside Out Enrique Olvera / Pevná
common.buy 1 278
Central Virgilio; Gill Martinez / Pevná
common.buy 1 431
Připravujeme
Copenhagen Food Trine Hahnemann / Pevná
common.buy 766

Este esperado primer libro celebra los primeros diez años de éxito del chef Bertrand Grèbaut y su compañero Theóphile Pourriat. Sus recetas increíblemente inspiradoras demuestran cómo han sacado a la cocina francesa de la grandeza y la ceremonia de la alta cocina. Introduciendo un aire de simplicidad y modernidad a su cocina ganaron una legión de admiradores, no sólo para su admirado restaurante parisino Septime (Una estrella Michelin y nº 15 en la lista de los 50 Best) sino para los 4 locales que figuran en este libro.  In cluye un prefacio a cargo de Alain Passard, legendario chef y dueño del 3 estrellas L `Arpage, en París. Cocina francesa para todas las cocinas, simple, contemporánea, excitante e inspiradora

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 253
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 945
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Pevná
common.buy 811
TOP
KOREAN COOKBK PARK JUNGHYUN / Pevná
common.buy 1 233
TOP
Pasta Man ZILONKA MATEO / Pevná
common.buy 464
TOP
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Pevná
common.buy 1 512
TOP
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Pevná
common.buy 676
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Pevná
common.buy 1 512
TOP
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Brožovaná
common.buy 357
TOP
Turkey and the Wolf Mason Hereford / Pevná
common.buy 611
TOP Výprodej
French Pastries and Desserts by Lenotre Teams of Chefs at Lenotre / Pevná
common.buy 659
TOP
Black Axe Mangal Lee Tiernan / Pevná
common.buy 814
Mastering Bread Marc Vetri / Pevná
common.buy 691
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Pevná
common.buy 1 891
F*ck, That's Delicious Action Bronson / Pevná
common.buy 597

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet