Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Le Marais Mark Hennessey
Libristo kód: 10012776
Nakladatelství Gefen Publishing House, ledna 2016
Where else would a non-Jewish Portuguese immigrant open a French bistro, hire an Irish-Italian Catho... Celý popis
? points 81 b
814
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Pevná
common.buy 617
TOP
Mastering Pasta David Joachim / Pevná
common.buy 559
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
TOP
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Pevná
common.buy 1 462
TOP
NoMad Cookbook Daniel Humm / Pevná
common.buy 2 279
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
Silver Spoon Classic Phaidon / Pevná
common.buy 1 371
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Mastering Bread Marc Vetri / Pevná
common.buy 684
Recipes from an Italian Butcher collegium / Pevná
common.buy 897
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Pevná
common.buy 1 891
Naples and the Amalfi Coast The Silver Spoon Kitchen / Pevná
common.buy 925
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Pevná
common.buy 950
Missoni Family Cookbook Francesco Maccapani Missoni / Pevná
common.buy 1 802

Where else would a non-Jewish Portuguese immigrant open a French bistro, hire an Irish-Italian Catholic as its executive chef, and create one of the finest and most successful kosher restaurants in the United States? As Hadassah and Joe Lieberman put it in their foreword to the Le Marais cookbook, this is a classic New York story.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 209
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 047
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 810
TOP
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Brožovaná
common.buy 357
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 677
Výprodej
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 293
Chocolate Ferrandi Paris / Pevná
common.buy 720
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Pevná
common.buy 676
Výprodej
French Pastries and Desserts by Lenotre Teams of Chefs at Lenotre / Pevná
common.buy 634
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Pevná
common.buy 542
Nobu: The Cookbook Nobuyuki Matsuhisa / Pevná
common.buy 844
Připravujeme
Sushi Master Nick Sakagami / Pevná
common.buy 524
Mozza Cookbook Nancy Silverton / Pevná
common.buy 808
Tokyo New Wave Andrea Fazzari / Pevná
common.buy 788

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet