Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Recipes from an Italian Butcher

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Recipes from an Italian Butcher collegium
Libristo kód: 16362463
Nakladatelství Phaidon, listopadu 2016
The Italian approach to cooking with meat is to keep things straightforward and maximize the flavour... Celý popis
? points 90 b
897
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 209
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Pevná
common.buy 617
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
Eat, Drink, Nap Soho House / Pevná
common.buy 928
TOP
Chocolate Ferrandi Paris / Pevná
common.buy 709
TOP
China: The Cookbook Kei Lum Chan / Pevná
common.buy 868
TOP
Living in the Desert Phaidon Editors / Pevná
common.buy 1 147
Mastering Pasta David Joachim / Pevná
common.buy 559
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Pevná
common.buy 950
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Pevná
common.buy 542
Naples and the Amalfi Coast The Silver Spoon Kitchen / Pevná
common.buy 925
Pasta Antonio Carluccio / Pevná
common.buy 463
Připravujeme
Le Corbusier Le Grand Jean-Louis Cohen / Brožovaná
common.buy 1 175

The Italian approach to cooking with meat is to keep things straightforward and maximize the flavour. This book showcases simple, hearty dishes that are true to this tradition, from chicken cacciatore and braised beef with Barolo to osso buco and Roman lamb. With more than 150 recipes, most published for the first time in English, it's comprehensive and authoritative, demystifying the different cuts, cooking methods, and techniques unique to each meat type - along with the side dishes that best complement them.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 047
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 678
TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Pevná
common.buy 1 175
TOP
Salumi Michael Ruhlman / Kniha
common.buy 941
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 810
TOP
La Cucina Italian Academy of Cuisine / Pevná
common.buy 963
TOP
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Pevná
common.buy 676
TOP
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Pevná
common.buy 1 054
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Pevná
common.buy 1 128
TOP
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Brožovaná
common.buy 357
TOP
Lift-the-flap Opposites Felicity Brooks / Leporelo
common.buy 286
TOP Výprodej
French Pastries and Desserts by Lenotre Teams of Chefs at Lenotre / Pevná
common.buy 634
Výprodej
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 293

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet