Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Alexandre Gauthier: Chef, La Grenouillere Volume 2

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Alexandre Gauthier: Chef, La Grenouillere Volume 2 Alexandre Gauthier
Libristo kód: 25346723
Nakladatelství Abrams books, dubna 2020
? points 124 b TOP TOP
1 236
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Pevná
common.buy 617
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Pevná
common.buy 1 462
TOP
Silver Spoon Classic Phaidon / Pevná
common.buy 1 370
TOP
NoMad Cookbook Daniel Humm / Pevná
common.buy 2 279
Mastering Pasta David Joachim / Pevná
common.buy 559
Mastering Bread Marc Vetri / Pevná
common.buy 684
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Pevná
common.buy 950
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Pevná
common.buy 1 891
Recipes from an Italian Butcher collegium / Pevná
common.buy 897
Naples and the Amalfi Coast The Silver Spoon Kitchen / Pevná
common.buy 925
Missoni Family Cookbook Francesco Maccapani Missoni / Pevná
common.buy 1 804
Pasta Antonio Carluccio / Pevná
common.buy 463

Informace o knize

Plný název Alexandre Gauthier: Chef, La Grenouillere Volume 2
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2020
Počet stran 336
EAN 9781419744761
ISBN 1419744763
Libristo kód 25346723
Nakladatelství Abrams books
Váha 1944
Rozměry 298 x 226 x 39
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 209
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 047
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 678
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 810
TOP
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Pevná
common.buy 676
TOP
Chocolate Ferrandi Paris / Pevná
common.buy 709
TOP
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Brožovaná
common.buy 357
TOP Výprodej
French Pastries and Desserts by Lenotre Teams of Chefs at Lenotre / Pevná
common.buy 634
Výprodej
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 293
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Pevná
common.buy 542
Nobu: The Cookbook Nobuyuki Matsuhisa / Pevná
common.buy 933
Připravujeme
Sushi Master Nick Sakagami / Pevná
common.buy 524
Mozza Cookbook Nancy Silverton / Pevná
common.buy 808
Tokyo New Wave Andrea Fazzari / Pevná
common.buy 788

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet