Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

French Chef Handbook

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha French Chef Handbook Michel Maincent-Morel
Libristo kód: 32691017
Nakladatelství BPI, listopadu 2020
The book that revolutionized the learning of cooking by offering solid techniques to beginners--a be...
? points 242 b
2 423
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 945
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Pevná
common.buy 618
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 054
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
Canapes Eric Treuille / Brožovaná
common.buy 517
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Pevná
common.buy 1 370
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 658
TOP
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Pevná
common.buy 1 512
TOP
The Whole Fish Cookbook Josh Niland / Pevná
common.buy 864
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Pevná
common.buy 1 512
TOP
NoMad Cookbook Daniel Humm / Pevná
common.buy 2 279
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Pevná
common.buy 955

The book that revolutionized the learning of cooking by offering solid techniques to beginners--a bestseller in the French chef community, now in English The acclaimed La Cuisine de R f rence is now available in its internationa

Informace o knize

Plný název French Chef Handbook
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2020
Počet stran 1208
EAN 9782857086956
ISBN 2857086954
Libristo kód 32691017
Nakladatelství BPI
Váha 3726
Rozměry 362 x 279 x 59
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 253
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 934
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 678
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Pevná
common.buy 719
TOP
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Pevná
common.buy 676
TOP
Chocolate Ferrandi Paris / Pevná
common.buy 676
TOP
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Brožovaná
common.buy 357
TOP
Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference Jean Michel Truchelut / Pevná
common.buy 2 219
Mastering Pasta David Joachim / Pevná
common.buy 629
Mastering Bread Marc Vetri / Pevná
common.buy 691
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Pevná
common.buy 1 891
Připravujeme
Sushi Master Nick Sakagami / Pevná
common.buy 524
I Love Pink! Frances Gilbert / Brožovaná
common.buy 139
Step into Reading Bravest Dog Ever Natalie Standiford / Brožovaná
common.buy 146

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet