Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Molecular Gastronomy

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Molecular Gastronomy H This
Libristo kód: 04041831
Nakladatelství Columbia University Press, srpna 2008
Debunks a variety of time-honoured rules and dictums about cooking and presents new and improved way... Celý popis
? points 43 b TOP TOP
425
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 1 042
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 934
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 922
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 596
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
Nobu Vegetarian Cookbook Nobu Matsuhisa / Pevná
common.buy 677
Vegan Reset Kim-Julie Hansen / Brožovaná
common.buy 516
Mastering Spice Lior Lev Sercarz / Pevná
common.buy 759
Art of Indian Cuisine Rocky Mohan / Pevná
common.buy 606

Debunks a variety of time-honoured rules and dictums about cooking and presents new and improved ways of preparing a variety of dishes. This discusses the physiology of flavour and explores how the brain perceives taste, how chewing affects food and how the tongue reacts to various stimuli. Brings the instruments and techniques of the lab into the kitchen, for cooks, gourmets and scientists.

Informace o knize

Plný název Molecular Gastronomy
Autor H This
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2008
Počet stran 392
EAN 9780231133135
ISBN 0231133138
Libristo kód 04041831
Nakladatelství Columbia University Press
Váha 490
Rozměry 152 x 204 x 19
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 792
TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 982
TOP
Bungo Stray Dogs, Vol. 7 (light novel) Kafka Asagiri / Brožovaná
common.buy 367
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 804
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 804
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
TOP
Liquid Intelligence Dave Arnold / Pevná
common.buy 788
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 832
TOP
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Pevná
common.buy 545
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 146
TOP
Please Love Me at My Worst Michaela Angemeer / Brožovaná
common.buy 348
TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Pevná
common.buy 1 175
TOP
Year of Forest School Jane Worroll / Brožovaná
common.buy 392
TOP
Celler de Can Roca Joan Roca / Pevná
common.buy 810
TOP
Science and Cooking Pia M. Sorensen / Pevná
common.buy 764

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet