Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Complete Bocuse

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Complete Bocuse Paul Bocuse
Libristo kód: 01229317
Nakladatelství Editions Flammarion, října 2012
The unequivocal reference tome on the full spectrum of twentieth-century French cooking, interpreted... Celý popis
? points 81 b
810
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 985
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 934
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 216
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 921
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 678
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 837
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 513
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 378
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 162
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Pevná
common.buy 1 370
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 276
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Brožovaná
common.buy 487
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 968
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 2 205

The unequivocal reference tome on the full spectrum of twentieth-century French cooking, interpreted and revised by master chef Paul Bocuse for the home cook. Celebrated chef Paul Bocuse is the authority on classic French cuisine. In this volume, he shares 500 simple, traditional French recipes. Aimed at the beginner but with enough breadth to entice the confident chef, these recipes can be readily prepared at home and emphasize the use of the freshest and simplest ingredients. The book is divided into twenty-two chapters, fourteen covering savory recipes and eight covering sweet recipes, with everything from soups to soufflés, by way of terrines, fish, meat, and vegetables. Practical appendixes include average cooking times for different types of meat, conversion tables, and a glossary of key French culinary terms.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 658
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 3 296
Připravujeme
Just a French Guy Cooking Alexis Gabriel Ainouz / Pevná
common.buy 493
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Pevná
common.buy 811
Baking with Julia Julia Child / Pevná
common.buy 678
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Pevná
common.buy 930
Culinary Artistry A Dorenburg / Brožovaná
common.buy 690
Patisserie Melanie DuPuis / Pevná
common.buy 1 308
The Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 1 054
Quay Peter Gilmore / Pevná
common.buy 1 078
Oh She Glows Angela Liddon / Brožovaná
common.buy 487
Escoffier H L Cracknell / Pevná
common.buy 4 710
Le Repertoire De La Cuisine Lewis Saulnier / Pevná
common.buy 474
South Sean Brock / Pevná
common.buy 763

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet