Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Quay Peter Gilmore
Libristo kód: 04248941
Nakladatelství Murdoch Books, října 2010
"From the culinary genius Peter Gilmore, one of the top 50 chefs in the world, comes this eagerly-an... Celý popis
? points 108 b
1 078
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 985
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Pevná
common.buy 815
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 934
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 216
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 837
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 513
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 162
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 968
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 1 333
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 1 476
Complete Bocuse Paul Bocuse / Pevná
common.buy 810
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 3 296
Bread Is Gold Massimo Bottura / Brožovaná
common.buy 897

"From the culinary genius Peter Gilmore, one of the top 50 chefs in the world, comes this eagerly-anticipated book. Quay's stunning design and photography perfectly echoes Peter's nature-based philosophy and the organic presentation that is synonymous with the fine dining experience at Quay. Peter's recipes, including the famous snow egg and his signature iridescent sea pearls, will take you on an inspirational adventure, exploring flavour, texture and technique. Start with a single component, build to a showstopping dish, or simply enjoy the visual and culinary journey."

Informace o knize

Plný název Quay
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2010
Počet stran 288
EAN 9781741964875
ISBN 1741964873
Libristo kód 04248941
Nakladatelství Murdoch Books
Váha 2310
Rozměry 265 x 319 x 32
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 253
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 921
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Pevná
common.buy 719
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 378
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 276
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 1 441
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Brožovaná
common.buy 487
TOP
Lune / Pevná
common.buy 811
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 2 205
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 811
Aska Fredrik Berselius / Pevná
common.buy 1 193
Připravujeme
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Pevná
common.buy 1 040
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Pevná
common.buy 923
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Alinea Grant Achatz / Pevná
common.buy 1 530
Moro Easy Samuel Clark / Pevná
common.buy 837

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet