Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Professional Patisserie: For Levels 2, 3 and Professional Chefs

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Professional Patisserie: For Levels 2, 3 and Professional Chefs Mick Burke
Libristo kód: 01990064
Nakladatelství Hodder Education, září 2013
Invest in the future with this resource which covers all the knowledge needed to master the specific... Celý popis
? points 151 b TOP TOP
1 511
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
French Boulangerie Ferrandi Paris / Pevná
common.buy 760
TOP
Viennoiserie, Leçons en pas à pas Cyrille Van der Stuyft / Brožovaná
common.buy 1 898
TOP
La pâtisserie de Jeffrey Cagnes Jeffrey Cagnes / Brožovaná
common.buy 1 080
TOP
Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference Jean Michel Truchelut / Pevná
common.buy 2 219

Invest in the future with this resource which covers all the knowledge needed to master the specific skills required to excel at Levels 2 and 3 and beyond into a career as a pastry chef. Professional Patisserie, written by leading chef lecturers who have been pastry chefs at the Ritz and Claridge's, includes everything needed to help develop industry-standard skills and knowledge, whether you are starting at Level 2, working towards Level 3, or looking to advance existing skills further. - Master essential skills with step-by-step photo sequences and 400 colour photographs that illustrate hundreds of different skills, products and processes, from petit fours to chocolate and decorative pieces - Navigate your way through each chapter easily with helpful grids identifying the recipes suitable for Level 2, Level 3 or the more advanced practitioner - Learn from past mistakes with 'What went wrong?' sections that give clear analysis supported by photographs

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Haunting Adeline H. D. Carlton / Brožovaná
common.buy 620
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 253
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 054
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 114
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Brožovaná
common.buy 524
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Pevná
common.buy 544
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Pevná
common.buy 1 513
TOP
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Pevná
common.buy 1 760
TOP
Martha Stewart's Baking Handbook Martha Stewart / Pevná
common.buy 791
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Pevná
common.buy 3 906
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Pevná
common.buy 851
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Pevná
common.buy 546

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet