Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Professional Charcuterie

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Professional Charcuterie John Kinsella
Libristo kód: 04887606
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, května 1996
The complete, contemporary guide to preparing sausages, cured and smoked meats, pates and terrines,... Celý popis
? points 215 b
2 149
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Salumi Michael Ruhlman / Kniha
common.buy 941

The complete, contemporary guide to preparing sausages, cured and smoked meats, pates and terrines, and cured and smoked fish of the highest quality Centuries of skill and imagination have earned charcuterie a revered place in the world of gastronomy, and Professional Charcuterie honors that proud tradition. This working manual and treasury of recipes covers the selection and assembly of ingredients, the most effective use of equipment, and the indispensable basics of food safety. Incorporating a wide variety of meats, seafood, fowl, and game, its range of over 200 enticing, culinary classroom-tested recipes includes all the classics of charcuterie, as well as exceptional contemporary favorites. Step-by-step instructions for smoking and curing are clearly presented, as well as illustrated procedures for preparing and stuffing sausages. Designed for professionals and culinary students as well as home cooks, Professional Charcuterie allows readers to produce superior products upon the very first effort, and to develop their skills to even higher levels.

Informace o knize

Plný název Professional Charcuterie
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 1996
Počet stran 304
EAN 9780471122371
ISBN 0471122378
Libristo kód 04887606
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 764
Rozměry 208 x 253 x 19
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 804
TOP
Sauces James Peterson / Pevná
common.buy 1 302
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 944
TOP
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Brožovaná
common.buy 664
TOP
Four-Season Harvest Eliot Coleman / Brožovaná
common.buy 492
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Pevná
common.buy 2 401
Připravujeme
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Pevná
common.buy 1 148
Pate, Confit, Rillette Brian (SchoolCraft College) Polcyn / Pevná
common.buy 1 013
Charcuterie Michael Ruhlman / Pevná
common.buy 874
Book of St John Fergus Henderson / Pevná
common.buy 944
In the Charcuterie Taylor Boetticher / Pevná
common.buy 885
Charcuterie Diary PETER J BOOTH / Pevná
common.buy 1 866
Polish Sausages, Authentic Recipes And Instructions Stanley Marianski / Brožovaná
common.buy 419

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet