Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Dry-Curing Pork

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Dry-Curing Pork Hector Kent
Libristo kód: 04823198
Nakladatelství WW Norton & Co, prosince 2014
Over the centuries, dry-cured pork has evolved as a food of the changing seasons. Its flavors are tr... Celý popis
? points 55 b
551
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


Curing & Smoking Steven Lamb / Pevná
common.buy 517
Výprodej
JAMON IBERICO Y SERRANO / Brožovaná
common.buy 677
Jamón, Jamón PILAR CARRIZOSA / Brožovaná
common.buy 443
El Jamón y su Corte MAXIMILIANO PORTES / Brožovaná
common.buy 394
JAMÓN PARA DUMMIES ENRIQUE TOMAS RUIZ / Brožovaná
common.buy 513

Over the centuries, dry-cured pork has evolved as a food of the changing seasons. Its flavors are truly a taste of the landscape and climate, and they have served as a crucial, long-lasting food source for many cultures. Dry-cured pork is the ultimate slow food. It doesn t need to be complicated but it s important to have clear, step-by-step instructions. That s where Hector Kent comes in. Kent, a science teacher by trade, has written the book he wished he d had when he made his first prosciutto: One that brings together the critical components of curing in the simplest form possible, with photographs and illustrations to assure the reader of safe and delicious results. In addition to basic recipes, Kent offers readers interviews, advice, and recipes from several trend-setting dry-curing operations across the country."

Informace o knize

Plný název Dry-Curing Pork
Autor Hector Kent
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2014
Počet stran 224
EAN 9781581572438
ISBN 1581572433
Libristo kód 04823198
Nakladatelství WW Norton & Co
Váha 426
Rozměry 203 x 203 x 15
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Pevná
common.buy 618
TOP
Salumi Michael Ruhlman / Kniha
common.buy 1 013
TOP
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Brožovaná
common.buy 1 014
TOP
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Brožovaná
common.buy 661
TOP
Jerky Bible Kate Fiduccia / Brožovaná
common.buy 406
TOP Výprodej
Yoga Sutras of Patanjali Pocket Edition Patanjali / Brožovaná
common.buy 174
TOP
Salami Gerhard Feiner / Brožovaná
common.buy 2 873
Making Chocolate Todd Masonis / Pevná
common.buy 834
Charcuterie Michael Ruhlman / Pevná
common.buy 869
Charcuterie Diary PETER J BOOTH / Pevná
common.buy 1 824
Whole Beast Butchery Ryan Farr / Pevná
common.buy 811
Hadoop in Practice Alex Holmes / Brožovaná
common.buy 1 041

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet