Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Work in Progress, A Journal

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Work in Progress, A Journal REN  REDZEPI
Libristo kód: 19428091
Nakladatelství Phaidon Press Ltd, ledna 2019
The world-famous chef Rene Redzepi's intimate first-hand account of a year in the life of his renown... Celý popis
? points 60 b
601
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 804
TOP
Simple Yotam Ottolenghi / Pevná
common.buy 793
TOP
The Silver Spoon The Silver Spoon Kitchen / Pevná
common.buy 1 259
TOP
Breakfast, The Cookbook Emily Elyse Miller / Pevná
common.buy 958
TOP
Chineasy (TM) Workbook ShaoLan / Brožovaná
common.buy 303
TOP
Art of the Restaurateur Nicholas Lander / Pevná
common.buy 942
TOP
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Pevná
common.buy 1 054
TOP
Celler de Can Roca Joan Roca / Pevná
common.buy 810
TOP
Tu Casa Mi Casa Enrique Olvera / Brožovaná
common.buy 829
TOP
Arabesque Table Reem Kassis / Pevná
common.buy 827
TOP
Project Smoke Steven Raichlen / Brožovaná
common.buy 513
Ottolenghi: The Cookbook Yotam Ottolenghi / Pevná
common.buy 804
Připravujeme
Kimchi Byung Hi Lim / Pevná
common.buy 463
Mezze Cookbook Salma Hage / Pevná
common.buy 771
Factfulness Hans Rosling / Brožovaná
common.buy 258

The world-famous chef Rene Redzepi's intimate first-hand account of a year in the life of his renowned restaurant, Noma A Journal is a highly personal document of the creative processes at Noma and the challenges faced by its chefs over a twelve-month period in an unspecified year of the restaurant's history. After a month of vacation, Redzepi made a resolution to keep this journal and to dedicate a year to the creativity and well-being at Noma. The result is an unusually candid, and often witty, insight into the inner workings of one of the most creative minds in the food industry today. From the publisher of Noma: Time and Place in Nordic Cuisine and A Work in Progress, in which A Journal was originally featured.

Informace o knize

Plný název Work in Progress, A Journal
Autor REN REDZEPI
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2019
Počet stran 224
EAN 9780714877549
ISBN 9780714877549
Libristo kód 19428091
Nakladatelství Phaidon Press Ltd
Váha 628
Rozměry 160 x 222 x 24
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Pevná
common.buy 1 175
TOP
Good Services Lou Downe / Brožovaná
common.buy 455
TOP
Nightwing Vol. 2 Bruno Redondo / Pevná
common.buy 515
TOP Výprodej
Tarts Frederic Anton / Pevná
common.buy 334
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 1 441
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
Kinfolk Table Nathan Williams / Pevná
common.buy 810
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 1 407
India Pushpesh Pant / Pevná
common.buy 1 193
Greece: The Cookbook Vefa Alexiadou / Pevná
common.buy 1 051
Geopolitics: A Very Short Introduction Klaus Dodds / Brožovaná
common.buy 254
wagamama Feed Your Soul Wagamama Ltd / Pevná
common.buy 597
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Brožovaná
common.buy 1 214
Quay Peter Gilmore / Pevná
common.buy 1 078

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet