Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Kimchi

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Kimchi Byung Hi Lim
Libristo kód: 05135512
Nakladatelství HarperCollins Publishers, listopadu 2014
You can't really imagine Korea without kimchi. For thousands of years, their fermented vegetables ha... Celý popis
? points 46 b Připravujeme Připravujeme
463
Očekávaný dotisk Termín neznámý Termín neznámý

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


Made in India Meera Sodha / Pevná
common.buy 677
Ivan Ramen Ivan Orkin / Pevná
common.buy 688
Kimchi Cookbook Lauryn Chun / Pevná
common.buy 479
Simply Ramen Amy Kimoto-Kahn / Pevná
common.buy 517
Připravujeme
New Nordic Simon Bajada / Pevná
common.buy 720
My Calabria Rosetta Costantino / Pevná
common.buy 979
Falafel For Breakfast Michael Rantissi / Pevná
common.buy 544
Lets Go Outside Katja Spitzer / Pevná
common.buy 215

You can't really imagine Korea without kimchi. For thousands of years, their fermented vegetables have been absolutely essential at meals. In Korea, kimchi is so much more than food - it is a national cultural treasure, a universal health food and a part of the Korean identity. Koreans are obsessed with good food, and the Lim family is no exception. For two generations, they have retained the proud tradition of kimchi at the Arirang Resturant in Stockholm. This book contains the family's most popular recipes - common, as well as rarer, kimchi recipes, Korean everyday food and the ever recurring bi-bim-bap (which literally means 'mixed rice'). The Lim family present their version of a classic with lettuce, cabbage, chilli and ginger, but also the popular radish kimchi, kattugi, as well as the more unusual varieties with pumpkin, oysters, mushrooms, roots and other vegetables. Sourish, hot and tasty, kimchi is a wonderful accessory for most meals, not only Asian-style dishes but every imaginable Western dish. Here are 'insider' tips on how to go about fermenting vegetables at home. Considering it is so incredibly simple, the result is amazing, beautiful, tasty and healthy, thanks to the built-in riches of good bacteria cultures found in vegetables.

Informace o knize

Plný název Kimchi
Autor Byung Hi Lim
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2014
Počet stran 144
EAN 9781909815858
ISBN 1909815853
Libristo kód 05135512
Nakladatelství HarperCollins Publishers
Váha 606
Rozměry 187 x 229 x 21
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Shatter Me Series 6-Book Box Set Tahereh Mafi / Brožovaná
common.buy 1 605
TOP
Historic Costumes and How to Make Them Mary Fernald / Brožovaná
common.buy 275
TOP
Big Book of English Words Mairi Mackinnon / Leporelo
common.buy 286
TOP
Big Book of Kombucha Hannah Crum / Brožovaná
common.buy 529
TOP
Istria / Pevná
common.buy 741
TOP
Big Mamma Cucina Popolare BIG MAMMA / Pevná
common.buy 942
Cook Korean! Robin Ha / Brožovaná
common.buy 457
Peru, The Cookbook Gaston Acurio / Pevná
common.buy 1 061
Seoul Food Korean Cookbook Naomi Imatome Yun / Brožovaná
common.buy 397
Korean Kimchi Cookbook Lee O-Young / Brožovaná
common.buy 369
Of Cabbages and Kimchi James Read / Pevná
common.buy 596
Kombucha Louise Avery / Pevná
common.buy 276

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet