Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Nutrition and Food Science

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Nutrition and Food Science W. J. Santos
Libristo kód: 05194741
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., září 2013
The Brazilian Society of Nutrition, through the present public ation, brings to the attention of the... Celý popis
? points 331 b
3 313
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Lehninger Principles of Biochemistry Michael Cox / Brožovaná
common.buy 2 508
Připravujeme
Stranger From The Sea Winston Graham / Brožovaná
common.buy 312
Battle That Shook Europe Peter Englund / Brožovaná
common.buy 1 220
History of the Mind Nicholas Humphrey / Brožovaná
common.buy 768
Připravujeme
Not So Subtle Art Of Being A Fat Girl Tess Holliday / Brožovaná
common.buy 403
Fallen Lauren Kate / Brožovaná
common.buy 324
Food Chemistry H D Belitz / Brožovaná
common.buy 4 204
Advanced Nutrition and Regulation of Metabolism Kevin L Schalinske / Pevná
common.buy 5 290
Food Science and Nutrition Keegan Mason / Pevná
common.buy 3 952
Food Chemistry H D Belitz / Pevná
common.buy 5 044
Zeitoun Dave Eggers / Brožovaná
common.buy 312

The Brazilian Society of Nutrition, through the present public ation, brings to the attention of the world scientific community the works presented at the XI INTERNATIONAL CONGRESS OF NUTRITION which, promoted by this Society and under the sponsorship of the Interna tional Union of Nutritional Science, was held in the city of Rio de Janeiro from August 27th to September lst, 1978. The publication, edited by Plenum Publishing Corporation, is titled "Nutrition and Food Science: Presented Knowledge and Utiliza tion' and appears in three volumes, under the following titles and sub-titles: Vol. I - FOOD AND NUTRITION POLICIES AND PROGRAMS - Planning and Implementation of National Programs - The role of International and Non-governmental Agecies - The role of the Private Sector -Program Evaluation and Nutritional Surveillance -Nutrition Intervention Programs for Rural and Urban Areas - Mass Feeding Programs - Consumer Protection Programs Vol. I I -NUTRITION EDUCATION AND FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY -Animal and Vegetable Resources for Human Feeding - Food Science and Technology - Research in Food and Nutrition - Nutrition Education Vol. I I I -BIOCHEMICAL AND PATHOLOGICAL NUTRITION - Nutritional Biochemistry - Pathological and Chemical Nutrition - Nutrition, Growth and Human Development v vi FOREWORD It is hoped that this publication may prove useful to all those who are interested in the different aspects of Nutrition Science. Editorial Committee: Walter J. Santos J. J.

Informace o knize

Plný název Nutrition and Food Science
Autor W. J. Santos
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2013
Počet stran 950
EAN 9781475702316
ISBN 1475702310
Libristo kód 05194741
Váha 1812
Rozměry 178 x 254 x 52
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet