Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

PCR Methods in Foods

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha PCR Methods in Foods J. Maurer
Libristo kód: 01381461
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., ledna 2006
This book is a primer for students, faculty, and other professionals interested in molecular biology... Celý popis
? points 304 b
3 039
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Kafka - The Definitive Guide / Brožovaná
common.buy 1 447
Elements of Pizza Ken Forkish / Pevná
common.buy 585
gramm.it Gabriella Iacovoni / Brožovaná
common.buy 750
Fundamental Chess Endings Frank Lamprecht / Brožovaná
common.buy 594
Stunning Scenery in Cross Stitch Maria Diaz / Brožovaná
common.buy 387
How to Autocross Andrew Howe / Brožovaná
common.buy 800
Projekt: Peacemaker, 1 Blu-ray David Rosenbloom / Blu-ray
common.buy 420
Favorite Pieces for Classical Guitar Hal Leonard Corp / Brožovaná
common.buy 298
Database Concurrency Control Alexander Thomasian / Brožovaná
common.buy 4 673
Nonlinear Optics in Signal Processing Robert W. Eason / Pevná
common.buy 6 034
Children and Social Change Dorothy Moss / Brožovaná
common.buy 1 643
Shelley's Major Poetry Carlos Baker / Pevná
common.buy 3 572

This book is a primer for students, faculty, and other professionals interested in molecular biology and its integration into food safety, by introducing the reader to diagnostic PCR-based technologies used in detection of pathogens in foods.This book will enable its reader to:1. Understand the principles behind PCR including real-time 2. Know the basics involved in the design, optimization, and implementation of PCR in food microbiology lab setting 3. Interpret results 4. Know limitations and strengths of PCR 5. Understand the basic principles behind microarrays and its potential applications in food microbiology.Figures, charts, and tables help illustrate concepts and provide the reader with an important starting point in bringing molecular diagnostics into the food microbiology lab.

Informace o knize

Plný název PCR Methods in Foods
Autor J. Maurer
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2006
Počet stran 148
EAN 9780387282640
ISBN 0387282645
Libristo kód 01381461
Váha 890
Rozměry 155 x 235 x 14
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet