Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

PCR Methods in Foods

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha PCR Methods in Foods John Maurer
Libristo kód: 01422476
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., února 2010
This book is a primer for students, faculty, and other professionals interested in molecular biology... Celý popis
? points 331 b
3 313
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Koukejte do výstřihu Zdeňka Ortová / Brožovaná
common.buy 220
Principles of Clinical Pharmacology Arthur J Atkinson / Pevná
common.buy 4 124
55 Methoden Geschichte Claudia Schmitz / List
common.buy 555
Občianske súdne konanie po novom Dominika Vokálová / Brožovaná
common.buy 179
Participatory Politics Elisabeth Soep / Brožovaná
common.buy 256
Russland zwischen Ost und West? Gabriela Lehmann-Carli / Brožovaná
common.buy 1 318
Dominoes: Quick Starter: Perseus Pack Bill Bowler / Brožovaná
common.buy 531
Petit Test BRUNO FERN / Brožovaná
common.buy 208
Buraimi Michael Morton / Pevná
common.buy 2 266
Robinson Crusoe, Schulausgabe Daniel Defoe / Brožovaná
common.buy 185
French Lessons Ellen Sussman / Brožovaná
common.buy 275
Agents for Educational Games and Simulations Martin Beer / Brožovaná
common.buy 1 533
Blind to the Bones Stephen Booth / Brožovaná
common.buy 423

This book is a primer for students, faculty, and other professionals interested in molecular biology and its integration into food safety, by introducing the reader to diagnostic PCR-based technologies used in detection of pathogens in foods. §This book will enable its reader to: §1. Understand the principles behind PCR including real-time 2. Know the basics involved in the design, optimization, and implementation of PCR in food microbiology lab setting 3. Interpret results 4. Know limitations and strengths of PCR 5. Understand the basic principles behind microarrays and its potential applications in food microbiology. §Figures, charts, and tables help illustrate concepts and provide the reader with an important starting point in bringing molecular diagnostics into the food microbiology lab.This book is a primer for students, faculty, and other professionals interested in molecular biology and its integration into food safety, by introducing the reader to diagnostic PCR-based technologies used in detection of pathogens in foods. §This book will enable its reader to: §Understand the principles behind PCR including real-time§Know the basics involved in the design, optimization, and implementation of PCR in food microbiology lab setting§Interpret results§Know limitations and strengths of PCR§Understand the basic principles behind microarrays and its potential applications in food microbiology. §Figures, charts, and tables help illustrate concepts and provide the reader with an important starting point in bringing molecular diagnostics into the food microbiology lab.

Informace o knize

Plný název PCR Methods in Foods
Autor John Maurer
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2010
Počet stran 148
EAN 9781441939333
ISBN 1441939334
Libristo kód 01422476
Váha 248
Rozměry 155 x 235 x 8
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet