Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Payard Desserts

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Payard Desserts Francois Payard
Libristo kód: 02088717
Nakladatelství Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company, října 2013
A new cookbook featuring nearly 100 amazing plated desserts from legendary pastry chef Francois Paya... Celý popis
? points 91 b
910
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Pevná
common.buy 851
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Pevná
common.buy 1 128
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Pevná
common.buy 1 891
Macarons Pierre Herme / Pevná
common.buy 677
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Pevná
common.buy 1 571
Because You Died Vera Brittain / Brožovaná
common.buy 303
Laduree Michelle Lerouet / Pevná
common.buy 1 335
Isaac Newton James Gleick / Brožovaná
common.buy 304
Geology for Civil Engineers A. C. Mclean / Brožovaná
common.buy 3 513
Připravujeme
Ottolenghi: The Cookbook Yotam Ottolenghi / Pevná
common.buy 795
How to Cook Norma Macmillan / Brožovaná
common.buy 161
Připravujeme
Ral Grad, Vol. 2 Tsuneo Takano / Brožovaná
common.buy 215
Good Housekeeping Easy to Make! Pies, Pies, Pies Good Housekeeping Institute / Brožovaná
common.buy 241

A new cookbook featuring nearly 100 amazing plated desserts from legendary pastry chef Francois Payard. In this new book from legendary pastry chef Francois Payard, professional pastry chefs and serious home bakers will learn how to prepare pastry and other plated desserts that rival the best in the world. These recipes have been developed and perfected by Payard over twenty years, from his early days as a pastry chef in France to his current position as an American culinary icon. Each recipe is a singular work of art, combining thrilling and often surprising flavors with innovative, modern techniques to create unforgettable masterpieces like Blueberry Pavlova with Warm Blueberry Coulis, Olive Olive Macaron with Olive Oil Sorbet, Dark Chocolate Souffle with Pistachio Ice Cream, and Crepes Filled with Orange Parfait and Candied Orange. Throughout the book, Payard includes priceless advice on choosing ingredients and equipment and composing perfectly plated desserts, as well personal anecdotes from his long career working in many of the world's finest pastry kitchens. Combining Payard's baking and pastry techniques with the engaging, straightforward writing style of Boyle, this book is technical enough for professional bakers yet accessible enough for serious home baking enthusiasts.

Informace o knize

Plný název Payard Desserts
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2013
Počet stran 368
EAN 9781118435892
ISBN 1118435893
Libristo kód 02088717
Váha 1518
Rozměry 210 x 257 x 32
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet