Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Principles of Fermentation Technology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Principles of Fermentation Technology A. Whitaker
Libristo kód: 04491328
Nakladatelství Elsevier Science & Technology, září 2016
Principles of Fermentation Technology is a complete, accurate and accessible book on the subject of... Celý popis
? points 494 b
4 940
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Attack On Titan 4 Hajime Isayama / Brožovaná
common.buy 254
TOP
Lies My Doctor Told Me Ken Berry / Brožovaná
common.buy 762
TOP Výprodej
Spirit Animal Oracle Colette Baron-Reid / Karty
common.buy 662
TOP
Geomorphia Kerby Rosanes / Brožovaná
common.buy 202
Universal Tarot Professional Lo Scarabeo / Karty
common.buy 835
Výprodej
Tales from a Talking Board ROSS E. LOCKHART / Brožovaná
common.buy 342
Baby-led Weaning Gill Rapley / Brožovaná
common.buy 464
Mein Kampf Adolf Hitler / Pevná
common.buy 2 811
Physics Of Sorrow Georgi Gospodinov / Brožovaná
common.buy 366
Biopharmaceutical Production Technology Ganapathy Subramanian / Pevná
common.buy 14 555
Fermented Beverages Alexandru Grumezescu / Brožovaná
common.buy 7 876
Food, Fermentation, and Micro-organisms Charles W. Bamforth / Pevná
common.buy 4 999

Principles of Fermentation Technology is a complete, accurate and accessible book on the subject of fermentation and bioprocess technology. It covers a wide variety of topics, including sterilization, media development, monitoring and control, aeration and agitation, fermenter vessels and design, downstream processing, and economics. Stanbury's book is the most comprehensive and up to date reference available on fermentation technology. This title is ideally suited for newcomers to the industry, as it provides essential fundamental information on fermentation in a methodical, logical fashion. The focus is on practical applications of the theory, and engineering scientific aspects specifically. The authors have used their experience to collate all the fermentation facts you need into one concise reference. If you are a fermentation scientist with an engineering bent, or a student in this area you should have this book. . Plant design and environmental concerns topics have been expanded . New chapters on enzyme fermentation and solid-state fermentation . SCADA, DELTAV, and MFCS now covered

Informace o knize

Plný název Principles of Fermentation Technology
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 824
EAN 9780080999531
ISBN 0080999530
Libristo kód 04491328
Váha 1700
Rozměry 190 x 234 x 40
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet