Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Principles of Food Chemistry John M. Deman
Libristo kód: 16499364
Nakladatelství Springer International Publishing AG, února 2018
Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food comp... Celý popis
? points 331 b
3 313
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Bohemian Rhapsody Lesley-Ann Jones / Brožovaná
common.buy 251
Neal Preston: Exhilarated And Exhausted Neal Preston / Pevná
common.buy 1 448
How to Write a Better Thesis David Evans / Brožovaná
common.buy 1 082
Introductory Food Chemistry John W. Brady / Pevná
common.buy 3 308
Capsaicin BRUCE GILLIAM / Pevná
common.buy 4 882
Glock Reference Guide, 2nd Edition Robb Manning / Brožovaná
common.buy 676
Food Colloids / Pevná
common.buy 4 904
Handbook of Food Chemistry Peter Chi Keung Cheung / Pevná
common.buy 14 257

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes. Chapters on color, flavor and texture help the student understand key factors in the visual and organoleptic aspects of food. The chapter on contaminants and additives provides an updated view of their importance in food safety. Revised chapters on beer and wine production, and herbs and spices, provide the student with an understanding of the chemistry associated with these two areas which are growing rapidly in consumer interest. New to this edition is a chapter on the basics of GMOs. Each chapter contains new tables and illustrations, and an extensive bibliography, providing readers with ready access to relevant literature and links to the internet where appropriate. Just like its widely used predecessors, this new edition is valuable as a textbook and reference.

Informace o knize

Plný název Principles of Food Chemistry
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2018
Počet stran 607
EAN 9783319636054
ISBN 3319636057
Libristo kód 16499364
Váha 1338
Rozměry 259 x 183 x 40
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet